Schone bedrijfsomgeving

  • Hogedrukwerkzaamheden
  • Glasbewassing
  • Reiniging van lichtarmaturen

Rondom uw bedrijf wilt u dat het er schoon, netjes en verzorgd uitziet. Als vereniging van eigenaren wilt u dat het appartementencomplex met galerijen en binnentuin er ook representatief uitziet. Schoonmaken.nl regelt het allemaal voor u, inclusief het verwijderen van onkruid tussen de stoeptegels, als u dat wenst.

Als allround schoonmaakbedrijf in Amsterdam, Amstelveen, Almere en Utrecht bieden we onze facilitaire diensten als aparte dienst of in combinatie met ander schoonmaakwerk aan.

Hogedrukwerkzaamheden

Ons schoonmaakbedrijf is geroutineerd in het werken met hogedrukspuiten. Met koud water, stoom of warm water verwijderen we moeiteloos aanslag en graffiti. Uw looppaden en bruggen rondom het bedrijfspand of in de binnentuin zijn weer schoon. De galerij is weer veilig begaanbaar. En het terras lokt mensen weer naar buiten.

Deze dienst kunnen we naar wens uitbreiden met lichte tuinwerkzaamheden.

Glasbewassing

Wij zorgen ervoor dat al uw ramen glashelder zijn. Onze eigen glazenwassers gebruiken traditioneel zeepsop, spons en zeem. Waar nodig staan we op de ladder (tot 10 meter hoogte), in hangbakken of gebruiken we een hoogwerker.

Met telescoopbewassing kunnen wij tot ongeveer 16 meter hoogte uw gevelglas reinigen. Hiervoor gebruiken we osmosewater: zuiver water dat druppelvrij opdroogt.

Wilt u een van bovenstaande schoonmaakdiensten of een pakket op maat gemaakt? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van onze mogelijkheden voor facilitaire dienstverlening.