Buitenterrein
Schone bedrijfsomgeving
schoon bedrijf
Schone ramen en kozijnen

Schone bedrijfsomgeving

  • Hogedrukwerkzaamheden
  • Ramen en kozijnen
  • Reiniging van lichtarmaturen

Rondom uw bedrijf wilt u dat het er schoon, netjes en verzorgd uitziet. Als vereniging van eigenaren wilt u dat het appartementencomplex met galerijen en binnentuin er ook representatief uitziet. Schoonmaken.nl regelt het allemaal voor u, inclusief het verwijderen van onkruid tussen de stoeptegels, indien u dat wenst.

Als compleet schoonmaakbedrijf bieden wij een volwaardig pakket aan schoonmaakwerkzaamheden en gespecialiseerde diensten aan.

Hogedrukwerkzaamheden

Ons schoonmaakbedrijf is geroutineerd in het werken met hogedrukspuiten. Met koud water, stoom of warm water verwijderen we moeiteloos aanslag op muren en/of vloeren, en graffiti. Uw looppaden en bruggen rondom het bedrijfspand of in de binnentuin zijn met behulp van schoonmaken.nl zo weer schoon. De galerij is weer veilig begaanbaar, en het terras lokt mensen weer naar buiten.

Deze dienst kunnen we naar wens uitbreiden met (lichte) tuinwerkzaamheden.

Ramen en Kozijnen

Alle ramen en alle kozijnen kunt u door ons laten reinigen. Binnen en buiten, hoog en laag, toegankelijk of moeilijk te bereiken. Wij maken het grondig schoon.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van bovenstaande schoonmaakdiensten of indien gewenst een pakket op maat gemaakt.

Reiniging van lichtarmaturen

Ook het reinigen en vervangen van lichtarmaturen is een taak die schoonmaken.nl goed en grondig vervult.