Gevelreiniging
Glasbewassing
Gevelreiniging en graffiti
Glasbewassing & Gevelreiniging

Gevelreiniging en graffiti verwijderen

  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging
  • Reiniging van lichtarmaturen
  • Hogedrukwerkzaamheden

De gevel is het eerste wat uw klanten, gasten en bewoners zien. Dat moet een stralend beeld geven, daarom zorgt Schoonmaken.nl voor een perfecte gevelreiniging.

Als allround schoonmaakbedrijf bieden we elke dienst apart of in combinatie aan.

Glasbewassing

Ramen en kozijnen reinigen wij zowel binnen als buiten en uiteraard op elke verdieping.

Wij reinigen glas en kozijn niet alleen op de traditionele wijze; emmer, zeepsop, spons, wisser en zeem, maar ook middels telescoopbewassing (tot ongeveer 16 meter) met osmosewater dat druppelvrij opdroogt. Deze methode kost minder tijd wat voor u als voordeel heeft dat u voor minder kosten hetzelfde perfecte resultaat krijgt.

Gevelreiniging

Toch werd er vroeger pas aan gevelrenovatie en gevelreiniging gedacht als er problemen ontstonden. Vandaag de dag kiest men steeds vaker voor gevelreiniging gewoon omdat het mooi is en een nette uitstraling geeft.

Wij reinigen uw gevels aan de buitenkant onder hoge druk. Waar nodig gebruiken we voor uw gevelreiniging ook stoom of warm water. Trespa aan de gevel maken we apart schoon. Ook al uw houten of kunststofkozijnen reinigen wij en conserveren wij met een coating die uw kozijnen beschermt tegen weersinvloeden.

Voor gevelreiniging, ongeacht het materiaal van de gevel en ongeacht de hoogte, bent u bij Schoonmakenn.nl aan het goede adres.

Graffiti verwijderen

Buiten en binnen, bijvoorbeeld in trappenhuizen, kunnen wij probleemloos graffiti verwijderen. Buiten doen we dit onder hoge druk, met water en een speciaal schoonmaakmiddel. Binnen gebruiken wij hiervoor een straalmethode waar geen water aan te pas komt. De graffiti verdwijnt zonder residu.

Wilt u een van bovenstaande schoonmaakdiensten of een pakket op maat ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van onze mogelijkheden voor facilitaire dienstverlening.