Gevelreiniging en graffiti verwijderen

  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging
  • Reiniging van lichtarmaturen
  • Hogedrukwerkzaamheden

De gevel is het eerste wat uw klanten, gasten en bewoners zien. Dat moet een stralend beeld geven, en daar zorgt Schoonmaken.nl voor.

Als allround schoonmaakbedrijf in Amsterdam, Amstelveen, Almere en Utrecht, bieden we onze facilitaire diensten als aparte dienst of in combinatie met ander schoonmaakwerk aan.

Glasbewassing

Zowel binnen als buiten zorgen wij ervoor dat uw ramen glashelder zijn. Onze eigen glazenwassers gebruiken traditioneel zeepsop, spons en zeem. Waar nodig staan we op de ladder (tot 10 meter hoogte), in hangbakken of gebruiken we een hoogwerker.

Met telescoopbewassing kunnen wij tot ongeveer 16 meter hoogte uw gevelglas reinigen. Hiervoor gebruiken we osmosewater: zuiver water dat druppelvrij opdroogt.

Gevelreiniging

Wij reinigen uw gevels aan de buitenkant onder hoge druk en gebruiken waar nodig stoom of warm water. Trespa aan de gevel maken we apart schoon. Ook al uw houten of kunststofkozijnen reinigen wij en conserveren wij met een coating die uw kozijnen beschermt tegen weersinvloeden.

Graffiti verwijderen

Buiten en binnen, bijvoorbeeld in trappenhuizen, kunnen wij probleemloos graffiti verwijderen. Buiten doen we dit onder hoge druk, met water en een speciaal schoonmaakmiddel. Binnen gebruiken wij hiervoor een straalmethode waar geen water aan te pas komt. De graffiti verdwijnt zonder residu.

Wilt u een van bovenstaande schoonmaakdiensten of een pakket op maat gemaakt? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van onze mogelijkheden voor facilitaire dienstverlening..