Schoonmaken op moeilijk bereikbare plekken

  • Overkappingen
  • Gevelreiniging & glasbewassing
  • Hoge spanten en armaturen

Grote bedrijfshallen, brede overkappingen en hoge spanten zijn lastig schoon te houden. Maar niet voor Schoonmaken.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van lastig bereikbare of gecompliceerde constructies.

Als allround schoonmaakbedrijf in Amsterdam, Amstelveen, Almere en Utrecht bieden we onze facilitaire diensten als aparte dienst of in combinatie met ander schoonmaakwerk aan.

Glasbewassing

Wij zorgen ervoor dat al uw ramen glashelder zijn, ook de moeilijk bereikbare ramen. Onze eigen glazenwassers gebruiken traditioneel zeepsop, spons en zeem. Waar nodig staan we op de ladder (tot 10 meter hoogte), in hangbakken of gebruiken we een hoogwerker.

Met telescoopbewassing kunnen wij tot ongeveer 16 meter hoogte uw glas reinigen. Hiervoor gebruiken we osmosewater: zuiver water dat druppelvrij opdroogt.

Hoge spanten en overkappingen

Ons schoonmaakbedrijf is geroutineerd in het werken met hogedrukspuiten. Met koud water, stoom of warm water verwijderen we moeiteloos vuil, aanslag en graffiti.

Het op hoogte reinigen van constructies is specialistisch werk. Hiervoor werken we samen met leveranciers van de juiste hulpmaterialen zoals hoogwerkers, pontons, kranen en steigers. Met de juiste apparatuur voor iedere klus maken wij uw spanten en overkappingen schoon.

Schoonmaken.nl levert maatwerk voor uw constructie. Als extra service reinigen wij de armaturen en vervangen de verlichting wanneer dit nodig is.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van onze mogelijkheden.