Hoge spanten
Schoonmaken hoge spanten
Schoonmaken op moeilijk bereikbare plekken
Gevelreiniging & glasbewassing

Schoonmaken op moeilijk bereikbare plekken

  • Overkappingen
  • Gevelreiniging & glasbewassing
  • Hoge spanten en armaturen

Grote bedrijfshallen, brede overkappingen en hoge spanten zijn lastig schoon te houden. Maar niet voor Schoonmaken.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van lastig bereikbare of gecompliceerde constructies.

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan facilitaire diensten. Wij bieden elke dienst als een aparte dienst of in combinatie met ander schoonmaakwerk aan.

Gevelreiniging & glasbewassing

Wij zorgen ervoor dat al uw gevels en ramen super schoon zijn. Hierbij reinigen wij ook de richels en de randen, ook bij de moeilijk bereikbare ramen. We gebruiken zeepsop en een spons maar ook osmosewater in combinatie met telescoopreiniging.

Tot 10 meter werken onze glazenwassers nog met een ladder. Bij wat minder toegankelijke gevels gebruiken onze glazenwassers een hangbak of een hoogwerker.

Hoge spanten en overkappingen

Ons schoonmaakbedrijf is geroutineerd in het reinigen van hoge spanten en overkappingen middels hogedrukspuiten. Met koud water, stoom of warm water verwijderen we moeiteloos vuil, aanslag en graffiti.

Het op hoogte reinigen van constructies is specialistisch werk. Hiervoor werken we samen met leveranciers van de juiste hulpmaterialen zoals hoogwerkers, pontons, kranen en steigers. Met de juiste apparatuur voor iedere klus maken wij uw spanten en overkappingen schoon.

Schoonmaken.nl levert maatwerk voor uw constructie. Als extra service reinigen wij de armaturen en vervangen de verlichting wanneer dit nodig is.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van onze mogelijkheden.