openbare ruimtes
schoonmaken openbare ruimtes
Openbare ruimtes schoonmaken
Openbare ruimte schoonmaakonderhoud
  • Trap reinigen
  • Schoonmaakonderhoud
  • Sanitaire dienstverlening
  • Periodiek vloer onderhoud
  • Reinigen van vensters en kozijnen
  • Schoonmaken van verlichting en armaturen

Trap reinigen

De trappenhuizen van galerij- of portiekflats, appartementencomplexen of andere openbare ruimtes zijn veel gebruikte ruimtes waar mensen niet altijd even zorgvuldig mee omgaan. Voor verenigingen van eigenaren in Amsterdam, Amstelveen, Almere en Utrecht is het effectief en betaalbaar om het schoonhouden van het trappenhuis uit te besteden. Schoonmaken.nl houdt uw liften, trappen, galerijen, binnentuinen, binnenpaden, parkeergarage en prullenbakken schoon, fris en veilig.

Als het gaat om trap reinigen en het grondig schoonmaken van het trappenhuis, maakt Schoonmaken.nl gebruik van een nieuwe methode ‘Always Clean Method’. Met een lagedrukpomp vernevelen we de vloeren. Het schoonmaakmiddel krijgt de tijd om in te werken waarna wij de vloeren van het trappenhuis en de trap moppen. Deze methode is bij ons standaard geworden, omdat het schoon, effectief en eenvoudig is.

Graffiti binnen verwijderen

Ook binnen, bijvoorbeeld in trappenhuizen, kunnen wij probleemloos graffiti verwijderen. Met een straalmethode waar geen water aan te pas komt, verwijderen wij de hinderlijke verf zonder residu.

Schoonmaakonderhoud

In overleg met u bepalen we welke ruimte(s) u door ons wilt laten schoonmaken. Tevens bepalen we samen de frequentie. Schoonmaken.nl werkt op alle (werk)dagen van de week dus u bepaalt.

Sanitaire dienstverlening

Een schoon toilet is voor iedereen fijn. Schoonmaken.nl zorgt hiervoor. Wij leveren alles als het gaat om sanitaire dienstverlening. Onze medewerkers reinigen uiteraard grondig het sanitair. Maar ook het aanvullen van alle sanitaire artikelen is onderdeel van onze sanitaire dienstverlening. Wilt u een eigen toiletjuffrouw? Zelfs dan bent u aan het goede adres bij ons. We stemmen de sanitaire dienstverlening, uiteraard in goed overleg, helemaal af op uw wensen zodat u er geen omkijken naar heeft.

Periodiek vloer reinigen

Elke vloer vraagt om regulier onderhoud. Maar naast het reguliere onderhoud is het ook aan te raden om eens in de zoveel tijd de vloeren grondig te reinigen. Welke type vloer u ook heeft; tapijt, pvc, linoleum, hout of beton, wij kunnen de vloer schoonmaken op de juiste manier.

Heeft u een houten vloer dan kunnen wij u ook uitstekend helpen. Een houten vloer schoonmaken vraagt om specialistische kennis, immers hout is een natuurproduct dat met zorg behandeld dient te worden.

Het tijdstip van uw vloeronderhoud met eventueel een dieptereiniging bepalen we in overleg met u zodat het reinigen zo min mogelijk overlast met zich meebrengt.

Reinigen van vensters en kozijnen

Onze glazenwassers werken zowel binnen als buiten. Desgewenst op een ladder en indien nodig werken we ook met een hoogwerker of met een hangbak. Zowel binnen als buiten.

Elk raam maken wij schoon, zelfs als het lastig bereikbaar is zorgen wij voor reiniging.

Naast de ladder, hoogwerker of hangbak werken onze glazenwassers ook met telescoopbewassing. Hiervoor gebruiken we osmosewater: zuiver water dat druppelvrij opdroogt.

Schoonmaken van verlichting en armaturen

Het schoonmaken van verlichting en armaturen schiet er nog wel eens bij in. Terwijl er in bedrijven vaak weinig daglicht aanwezig is en dit wordt aangevuld met kunstlicht. Daarbij hebben veel bedrijven een verlicht logo op de gevel en hangen er buitenlampen rondom het pand. Voor zowel de reiniging van de binnenverlichting als ook van de buitenverlichting kan Schoonmaken.nl u van dienst zijn.

Binnenverlichting

Vaak hangen met name TL-bakken hoog, hierdoor kan het lastig zijn om deze periodiek schoon te maken of om defecte TL-buizen en starters te vervangen. Schoonmaken.nl beschikt over speciaal materiaal dat bij uitstek geschikt is om in kantoren, bedrijfshallen en magazijnen de verlichting te onderhouden. Uiteraard is het mogelijk om eenmalig kapotte verlichting te vervangen en alle armaturen schoon te maken. Vaak is het beter om dit periodiek uit te voeren, zodat u altijd verzekerd bent van schone en werkende verlichting.

Buitenverlichting en lichtreclame

Voor licht- en buitenverlichting geldt vaak, net als voor binnenverlichting, dat deze lastig te bereiken is. Defecte of vervuilde buitenverlichting geeft geen goede eerste indruk aan bezoekers en klanten. En een goede eerste indruk maak je maar één keer. Wij nemen graag het onderhoud aan uw buitenverlichting en lichtreclame van u over, zodat deze altijd functioneert en schoon is.

Wilt u ook periodiek uw verlichting of vloer reinigen of een van de andere bovenstaande schoonmaakdiensten of wilt u wellicht een pakket op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van onze mogelijkheden voor facilitaire dienstverlening.

Bij Schoonmaken.nl kunt u terecht voor elke dienst apart maar natuurlijk ook voor een combinatie van de verschillende diensten.