Altijd een fris en schoon trappenhuis

  • Schoonmaakonderhoud
  • Sanitaire dienstverlening
  • Periodiek vloerenonderhoud
  • Reinigen van vensters en kozijnen
  • Schoonmaken van verlichting en armaturen

De trappenhuizen van galerij- of portiekflats, appartementencomplexen of andere openbare ruimtes zijn veel gebruikte ruimtes waar mensen niet altijd even zorgvuldig mee omgaan. Voor verenigingen van eigenaren in Amsterdam, Amstelveen, Almere en Utrecht is het effectief en betaalbaar om het schoonhouden van het trappenhuis uit te besteden. Schoonmaken.nl houdt uw liften, trappen, galerijen, binnentuinen, binnenpaden, parkeergarage en prullenbakken schoon, fris en veilig.

Als allround schoonmaakbedrijf in Amsterdam, Amstelveen, Almere en Utrecht bieden we onze facilitaire diensten als aparte dienst of in combinatie met ander schoonmaakwerk aan.

Schoonmaakonderhoud

Met een regulier schoonmaakcontract bent u verzekerd van schone ruimtes, op alle (werk)dagen van de week. In overleg met u maken we een schoonmaakrooster dat voldoet aan al uw wensen.

Fris en schoon trappenhuis

Om ervoor te zorgen dat bij het schoonmaken van het trappenhuis het water onderaan de trap ook nog fris en schoon is, maakt Schoonmaken.nl gebruik van een nieuwe methode ‘Always Clean Method’. Met een lagedrukpomp vernevelen we de vloeren. Het schoonmaakmiddel krijgt de tijd om in te werken waarna wij de vloeren van het trappenhuis en de trap moppen. Deze methode wordt onze standaard, omdat het schoon, effectief en eenvoudig is.

Graffiti verwijderen

Ook binnen, bijvoorbeeld in trappenhuizen, kunnen wij probleemloos graffiti verwijderen. Met een straalmethode waar geen water aan te pas komt, verwijderen wij de hinderlijke verf zonder residu.

Sanitaire dienstverlening

Van toiletjuffrouw tot toiletrol. Alles wat nodig is voor een schoon en fris openbaar sanitair levert Schoonmaken.nl. We stemmen de schoonmaak helemaal af op uw wensen zodat u er geen omkijken naar heeft.

Glasbewassing

Zowel binnen als buiten zorgen wij ervoor dat uw ramen glashelder zijn. Onze eigen glazenwassers gebruiken traditioneel zeepsop, spons en zeem. Waar nodig staan we op de ladder (tot 10 meter hoogte), in hangbakken of gebruiken we een hoogwerker.

Met telescoopbewassing kunnen wij tot ongeveer 16 meter hoogte uw gevelglas reinigen. Hiervoor gebruiken we osmosewater: zuiver water dat druppelvrij opdroogt.

Er is geen raam onbereikbaar voor ons.

Periodiek vloeronderhoud

Vroeg of laat is het nodig om de vloeren grondig te reinigen. De mate van vervuiling en type vloer bepalen welke methode we hiervoor gebruiken. Voor tapijt kunt u bijvoorbeeld denken aan de Carpet Clean-methode, pvc reinigen we machinaal en linoleum wordt gereinigd en geconserveerd.

In overleg met u bepalen we welk tijdstip voor u het prettigst is om de schoonmaakoperatie uit te voeren.

Let wel: als een vloer eenmaal een dieptereiniging heeft ondergaan, moet u dit jaarlijks herhalen. Dieptereiniging haalt de beschermlaag van de vloer waardoor vervuiling sneller toeslaat.

Wilt u een van bovenstaande schoonmaakdiensten of een pakket op maat gemaakt? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van onze mogelijkheden voor facilitaire dienstverlening.