De Hoge Dijk

Sinds jaar en dag werken wij samen met Schoonmaken.nl. Alhoewel deze naam nieuw is, blijft de wijze waarop er gewerkt wordt gelukkig heel vertrouwd.

Een golfbaan kent seizoenen en is afhankelijk van weersinvloeden. Dit vraagt een flexibele vorm van dienstverlening voor een schoonmaakbedrijf. Arjan Oostrom en zijn team vullen dat perfect in. Het antwoord ‘Nee’ hebben we ook nog nooit gehoord, als we weer eens een bijzonder verzoek hadden voor wat betreft schoonmaakwerkzaamheden. Wat mij het meest is bijgebleven is de overstroming van het riool in het clubgebouw. Daar werd direct op ingespeeld en ook Arjan zelf stond met zijn handen uit zijn mouwen mee te werken om alles in zo kort mogelijke tijd weer draaiende te krijgen.

Wij zijn zeer tevreden met de open, flexibele en daadkrachtige service van schoonmaken.nl.

Arvid Gustafsson
Manager Golfbaan De Hoge Dijk
Amsterdam


Bilfinger

Wij zijn erg tevreden met de schoonmaak door Schoonmaken.nl voor onze klant Orange Business Services. Zowel over de schoonmaakmedewerkers zelf als ook de dagelijks uitvoering. De medewerkers zijn altijd vriendelijk, verzorgd en  bereid om nodige zaken op te pakken. Het schoonmaakwerk wordt intussen al vele jaren met grote tevredenheid uitgevoerd.
Wanneer extra hulp nodig is, en ook als zaken minder goed gaan, zijn de communicatielijnen altijd kort en wordt er keurig actie op ondernomen.
Over de inzet van extra handymandiensten die wij regelmatig afnemen ben ik ook zeer tevreden. Van het laten ophangen van een dartbord tot het schilderen van onze loopbrug en regelmatig vervangen van defecte verlichting, alles wordt naar tevredenheid opgelost.

Verder is de prijs die wij voor dit alles betalen zeer redelijk en wordt extra werk altijd transparant gefactureerd.

Niels Bauling
Bilfinger HSG International Facility Management GmbH
Eindhoven


Interswitch

Al meer dan 10 jaar maken wij gebruik van de uitstekende schoonmaakdiensten van Schoonmaken.nl

Wij hebben een vaste schoonmaker, El-Khadier Bouchir, hij zorgt er voor dat onze medewerkers de dag beginnen in een schoon en fris kantoor. Hij doet dit met heel veel plezier, 5 dagen per week.

Een schoon kantoor is niet alleen voor onze medewerkers zeer prettig werken maar ook draagt het bij aan de presentatie van ons bedrijf naar potentiele klanten en relatie’s die een bezoek brengen aan ons bedrijf.

Els Vermeeren
Frontoffice
Interswitch BV te Amsterdam


Interxion

Sinds januari 2012 werken wij samen met Arjan Oostrom en zijn team.
Dit gaat tot onze volle tevredenheid! Vragen worden snel beantwoord en opgelost en alle medewerkers zijn flexibel en vriendelijk.

Al met al: samenwerken met Schoonmaken.nl geeft een goed en vertrouwd gevoel. Ons kantoor is picobello in orde!

Astrid van Kleef
Interxion | PA to the MD / Office Manager


Stadgenoot

Wij werken al jaren met Schoonmaken.nl samen voor de schoonmaak van de algemene ruimtes voor onze wooncomplexen. Schoonmaken.nl levert een goede kwaliteit voor een scherpe prijs, denkt mee over schoonmaakprogramma’s en komt met vernieuwende oplossingen.

Voor ons is Schoonmaken.nl BV een betrouwbare partner!

Niels van Schaik
Contractmanager schoonmaak Stadgenoot