Speciaal werk vraagt om een schoonmaakspecialist

  • Reinigen datacenters
  • Dieptereiniging grootkeukens en koelcellen
  • Hoge spanten en lichtarmaturen
  • Klein onderhoud

Reinigen datacenters

Op Schiphol-Rijk staan de grootste datacenters van Nederland. Enorme ruimtes met patchkasten, speciale computervloeren, leidingen, kabelgoten, randen en richels. Het schoonmaken van dit soort datacenters is een specialisme van Schoonmaken.nl.
Schoonmaken.nl krijgt datacenters op een veilige manier schoon. Met statische microvezel, stofzuigen en klamvochtig afnemen weten wij de serverruimte stofvrij te maken en te houden. Voor de vloeren hebben we een systeem ontwikkeld waarmee we nat kunnen reinigen zonder watergevaar. Diverse klanten met veel datacenters op Schiphol-Rijk hebben ons al weten te vinden.

Dieptereiniging grootkeukens en koelcellen

Voor de periodieke, professionele schoonmaak van grootkeukens gebruiken wij schuimreiniging voor alle wanden, afneembare oppervlakten en werkbladen. We filteren het vet, koken de pannen uit en reinigen de afzuigkappen. Na de schoonmaak desinfecteren wij de keuken op een deskundige manier.

Koelcellen in de horeca, op de veiling of bijvoorbeeld bij KLM Cargo reinigen en desinfecteren wij ook op professionele wijze. De koelcel is gegarandeerd vrij van ongewenste schimmels en bacteriën.

Hoge spanten en overkappingen

Ons schoonmaakbedrijf is geroutineerd in het werken met hogedrukspuiten. Met koud water, stoom of warm water verwijderen we moeiteloos vuil, aanslag en graffiti.

Het op hoogte reinigen van constructies is specialistisch werk. Hiervoor werken we samen met leveranciers van de juiste hulpmaterialen zoals hoogwerkers, pontons, kranen en steigers. Met de juiste apparatuur voor iedere klus maken wij uw spanten en overkappingen schoon.

Schoonmaken.nl levert maatwerk voor uw constructie. Als extra service reinigen wij de armaturen en vervangen de verlichting wanneer dit nodig is.

Klein onderhoudswerk

Als extra service, speciaal voor onze vaste klanten, doen we kleine onderhoudswerkzaamheden die we makkelijk kunnen combineren met ons schoonmaakwerk.

Wij hebben een klusjesman in dienst die we in kunnen zetten voor bijvoorbeeld het vervangen van verlichting en armaturen, verhangen van schilderijen en het uitvoeren van kleine timmerwerkzaamheden.

Als allround schoonmaakbedrijf in Amsterdam, Amstelveen, Almere en Utrecht bieden we onze gespecialiseerde facilitaire diensten als aparte dienst of in combinatie met ander schoonmaakwerk aan.
Bent u geïnteresseerd in een van onze specialistische schoonmaakdiensten of wilt u een pakket op maat gemaakt? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van onze mogelijkheden.